Coşul dvs. este gol!
Romana English

Contactaţi-ne: 021.318.21.44

Despre noi

CINE SUNTEM?

HBP EKO DISTRIBUTION este o companie românească, care comercializează produse profesionale de curațenie și dezvoltă programe specializate de igienizare, elaborate într-un mod personalizat, după nevoile fiecărui client. Compania are peste șapte ani de experiență pe piața din România, timp în care a implementat și menținut standardul de calitate ISO 9001:2008 și standardul de mediu ISO 14001:2004.

SCURT ISTORIC

Activitatea noastră a început în 2006, cu o echipă mică de oameni pasionați de curațenie, dornici să furnizăm produse profesionale de curățenie pe piața din România. Am studiat cu atenție piața, competiția și legislația în domeniu, apoi am căutat să venim cu soluții mai bune acolo unde am considerat că este necesar.

În primii ani de activitate, ne-am dezvoltat echipa și am avut o creștere constantă. Astfel, în anul 2009, am atras atenția celebrei companii FIRMA S.p.a. – Italia, fondată de Francesco Accorsi. Deoarece am dat dovadă de seriozitate și profesionalism, am devenit parteneri autorizați pentru România ai acestei prestigioase companii care produce detergenți, dezinfectanți și alte produse profesionale de curățenie.

Din 2010, în parteneriat cu S.C. EKO DET PRODUCTION S.R.L. ne-am dezvoltat pe segmentul de piața ca furnizor de detergenți–dezinfectanți și ca prestator de servicii de curățenie.

În 2011 am început colaborarea cu ESOFORM S.p.a Italia., un laborator chimico-farmaceutic fondat în 1921, care deține sisteme inovative pentru igiena umană fară a utiliza apa. De atunci, ESOFORM a devenit furnizorul nostru de produse specifice pentru controlul infecției și igienei umane (dezinfectanți pentru piele, dezinfectanți pentru dispozitive medicale, lentile de contact și suprafețe). În același an, în colaborare cu S.C. EKO DET PRODUCTION S.R.L., am lansat pe piață primul produs propriu, respectiv EKO MATIK POWDER, un detergent pudră pentru spalarea automată a rufelor, care între timp a ajuns să fie foarte apreciat de clienții nostri.

Anul 2012 a fost unul extrem de important în activitatea companiei noastre. Am reușit să ne impunem pe piață atât ca importatori de produse de curațenie, cât și ca prestatori de servicii de profil. De asemenea, am lansat produsul SUCCES, un detergent automat, fiind primul produs pe care reușim să-l definitivăm și să-l lansăm pe piața la acest nivel. Dar una dintre cele mai mari realizari ale acestui an a fost inițierea parteneriatului cu firma PAXXO din Suedia, care comercializează o gamă de produse menite să contribuie la crearea unui mediu înconjurător sănătos. Întrucât suntem foarte interesați să dezvoltăm programe de protecție a mediului, prin intermediul acesui parteneriat am reușit să oferim clienților kituri complete pentru colectarea deșeurilor de orice tip.

De la înfiintare și până în prezent, compania noastră a avut o creștere constantă, de la 763.000 lei cifră de afaceri în 2007 la 2.016.000 lei cifră de afaceri în 2012. Iar o mare parte din acest succes o datorăm zecilor de clienți din mediul public si privat, cărora le-am câstigat încrederea și cu care continuăm să colaborăm.

CE PUTEM FACE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

HBP EKO DISTRIBUTION vă poate oferi programe de igienizare adaptate cerințelor afacerii dumneavoastră. Mai mult, vă putem oferi și produse profesionale de curățenie, care au trecut testul calității și sunt foarte apreciate la nivel internațional de profesioniștii din industria alimentară. De asemenea, pentru că dorim să punem la dispoziția colaboratorilor noștri cele mai performante servicii și produse, ne informăm constat în privința schimbărilor legislative în domeniul sanitar și cel al mediului.

DE CE NE-AȚI ALEGE CA PARTENERI?

• Acordăm o atenție specială implementării unor proceduri care să asigure un nivel optim de igienă pe tot fluxul, de la recepția produselor de igienă, depozitare, distribuție în teren, dozare, mod de utilizare, până la colectarea și depozitarea deșeurilor generate din activitatea de curățenie.

• Suntem singura companie care distribuie în România produsele profesionale de igienizare ale FIRMA, Italia.

• Oferim consultanță tehnică în ceea ce privește utilizarea eficientă a produselor de igienizare prin programe detaliate de curățenie, formarea, instruirea personalului implicat, implementarea și menținerea sistemului HACCP în industria alimentară, restaurante, cantine, etc.

• Ne preocupă protejarea mediului înconjurator, prin urmare avem în oferta noastră produse ecologice și biodegradabile.

• Suntem o echipă de oameni profesioniști, cu experientă și pasionați de inovație. Drept urmare, vă putem oferi produse de calitate, care vor contribui semnificativ la succesul afacerii dumneavoastră.

Pentru a vă oferi mai multe informații despre produsele și serviciile H.B.P. EKO Distribution, vă invităm să ne contactați:

Sediu social: B-dul Timișoara, nr. 104 E, sector 6, BUCUREȘTI

Punct de lucru: Intrarea Abatorului, nr. 5, Glina, ILFOV

Telefon: 021.318.21.44; 021.318.21.45

Fax: 021.311.63.34

E-mail: office@hbpeko.ro

Website: www.hbpeko.ro

 

Back to Top
Loading...
Loading...